ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για το www.almyravillage.gr , το οποίο αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου 4* Almyra Village στην Κάρπαθο, ιδιοκτησίας της Βενετία Μουστακάκη & ΣΙΑ Ε.Ε. Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην ιστοσελίδα μας: www.almyravillage.gr Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και το πώς μπορείτε να τα ελέγξετε και να τα ενημερώσετε. Από καιρό σε καιρό μπορεί να τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική, οπότε σας συμβουλεύουμε να επισκέπτεστε τη σελίδα αυτή τακτικά για να είστε πάντα ενήμεροι.

Το είδος προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώνουμε;

Τα είδη προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώνουμε περιλαμβάνουν:

–Το όνομα, το επίθετο, τη διεύθυνση email, το τηλέφωνο σταθερό και κινητό και τη διεύθυνση κατοικίας σας,

–Στοιχεία πιστωτικής κάρτας (τύπο κάρτας, αριθμό πιστωτικής κάρτας, όνομα που αναγράφεται στην κάρτα, ημερομηνία λήξης και κωδικό ασφαλείας),

–Στοιχεία επισκεπτών όπως ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, τυχόν ειδικά αιτήματα, σχόλια σχετικά με τις προτιμήσεις υπηρεσιών (περιλαμβανομένων προτιμήσεων δωματίου, παροχών ή άλλων υπηρεσιών που χρησιμοποιήθηκαν),

–Πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με τις προτιμήσεις σας ως προς τις διαφημίσεις, κατά τη συμμετοχή σας σε έρευνες, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες,

Όταν επισκέπτεστε τον ιστοχώρο μας, ακόμα κι αν δεν κάνετε κράτηση, μπορεί να συγκεντρώσουμε ορισμένα στοιχεία όπως η διεύθυνση IP σας, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και πληροφορίες όπως το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, η έκδοση της εφαρμογής, οι ρυθμίσεις γλώσσας και οι σελίδες που έχετε ανοίξει. Αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή μπορεί επίσης να συγκεντρώσουμε στοιχεία αναγνωριστικά της συσκευής σας, συγκεκριμένες ρυθμίσεις της συσκευής σας και χαρακτηριστικά καθώς και πληροφορίες όπως το γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Όταν κάνετε κράτηση, το σύστημά μας καταγράφει τα μέσα και τους ιστοχώρους μέσω των οποίων κάνατε την κράτηση. Αν βάσει των στοιχείων αυτών αναγνωριστείτε ως φυσικό πρόσωπο, τα εν λόγω στοιχεία θεωρούνται προσωπικά δεδομένα, τα οποία υπόκεινται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Μπορείτε να επιλέξετε ποια προσωπικά σας στοιχεία θέλετε να μας δώσετε (εφόσον θέλετε). Ωστόσο, αν επιλέξετε να μην δώσετε ορισμένα στοιχεία, μπορεί να επηρεαστούν κάποιες από τις συναλλαγές σας μαζί μας.

 

Γιατί συγκεντρώνουμε και μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

–Κρατήσεις: χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ολοκληρώσουμε και να σας παρέχουμε την online κράτηση.

–Εξυπηρέτηση πελατών: χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε την εξυπηρέτηση πελατών.

–Σχόλια πελατών: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας προσκαλέσουμε μέσω email να γράψετε σχόλια μετά τη διαμονή σας. Έτσι βοηθάτε άλλους ταξιδιώτες να επιλέξουν το κατάλυμα που τους ταιριάζει περισσότερο.

–Ενέργειες μάρκετινγκ: χρησιμοποιούμε επίσης τα στοιχεία σας για προωθητικές ενέργειες, όπως αυτές επιτρέπονται από τον νόμο.

–Άλλες επικοινωνίες: Μπορεί κάποιες φορές να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μηνύματος στο κινητό σας, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους:

Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουμε σε και να διαχειριστούμε αιτήματα που έχετε υποβάλει.

Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας online, μπορεί να σας στείλουμε email υπενθύμισης για να τη συνεχίσετε. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη αφού σας επιτρέπει να συνεχίσετε την κράτησή σας χωρίς να χρειάζεται να ξαναψάξετε το κατάλυμα ούτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία κράτησης από την αρχή.

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μπορεί να σας στείλουμε κάποιο ερωτηματολόγιο ή να σας προσκαλέσουμε να σχολιάσετε την εμπειρία σας από την ιστοσελίδα μας.

–Νομικοί σκοποί: Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για τη διαχείριση και την επίλυση νομικών διαφορών, για ρυθμιστικές έρευνες και συμμόρφωση.

–Εντοπισμός και αποτροπή απάτης: Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αποτροπή απάτης και άλλων παράνομων ή ανεπιθύμητων δραστηριοτήτων.

–Βελτίωση των υπηρεσιών μας: Τέλος, χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για σκοπούς ανάλυσης. Αυτή γίνεται στο πλαίσιο της επιδίωξής μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία των χρηστών αλλά και για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της ποιότητας των online ταξιδιωτικών υπηρεσιών μας.

Για την επεξεργασία των στοιχείων σας όπως περιγράφεται παραπάνω, στηριζόμαστε στις ακόλουθες νομικές βάσεις:

–Εκτέλεση συμβολαίου: η χρήση των στοιχείων σας μπορεί να είναι απαραίτητη για την εκτέλεση του συμβολαίου σας μαζί μας. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας για να κάνετε online κράτηση, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να εκτελέσουμε την υποχρέωσή μας να ολοκληρώσουμε και να σας χορηγήσουμε την κράτηση, σύμφωνα με το συμβόλαιό μας μαζί σας.

–Έννομα συμφέροντα: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για τα έννομα συμφέροντά μας, όπως το να σας παράσχουμε το πλέον κατάλληλο περιεχόμενο ιστοχώρου, email και newsletter, για να βελτιώσουμε και να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, αλλά και για σκοπούς διαχείρισης, εντοπισμού απάτης και νομικούς σκοπούς.

–Συναίνεση: μπορεί να βασιστούμε στη συναίνεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για ορισμένους σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Μπορείτε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας, οποιαδήποτε στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στις διευθύνσεις που θα βρείτε στο τέλος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα κρίνουμε απαραίτητο για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς, για τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους (περιλαμβανομένων εκείνων περί διατήρησης εγγράφων) για την επίλυση διαφορών με οποιαδήποτε μέρη και όπως άλλως κρίνεται απαραίτητο για τους σκοπούς πραγματοποίησης των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε υπόκεινται στην παρούσα δήλωση προστασίας.

 

Τι διαδικασίες ασφαλείας εφαρμόζονται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία δεδομένων, εφαρμόζουμε εύλογες διαδικασίες για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και την κατάχρηση αυτών. Χρησιμοποιούμε κατάλληλα επιχειρηματικά συστήματα και διαδικασίες για να προστατέψουμε και να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε στην κατοχή μας. Εφαρμόζουμε επίσης διαδικασίες ασφαλείας, τεχνικούς και φυσικούς περιορισμούς για την πρόσβαση και χρήση των προσωπικών δεδομένων στους διακομιστές μας. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει την άδεια για πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα στη διάρκεια της εργασίας του.

 

Πώς μπορείτε να ελέγξετε τα προσωπικά σας στοιχεία;

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία που συγκεντρώνουμε σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε μια επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντάς μας email στην παρακάτω διεύθυνση. Παρακαλούμε γράψτε «Αίτημα προσωπικών πληροφοριών» στο θέμα του email σας ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία.
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας αν πιστεύετε ότι τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε για εσάς είναι λανθασμένα, αν πιστεύετε ότι δεν δικαιούμαστε πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ή αν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας στοιχεία ή σχετικά με τη συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλείστε να μας στείλετε email ή επιστολή χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας. Θα διαχειριστούμε το αίτημά σας σύμφωνα με την ισχύουσα ολλανδική νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

 

Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Ξενοδοχείο 4* Almyra Village,Πηγάδια, Κάρπαθος, 85700, Ελλάδα. Εάν έχετε οποιαδήποτε πρόταση ή σχόλιο σχετικά με αυτήν τη δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε στείλτε email στο info@almyravillage.gr